Pruiken

 

Het tijdelijk of permanent verliezen van uw haar is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als dit veroorzaakt wordt door een ziekte, aandoening of medische behandeling. Het is dan goed om te weten dat u kunt vertrouwen op professioneel advies over het dragen van een pruik.

 

Pruiken.

Pruiken kunnen in elk gewenste, kleur, model en structuur worden geleverd.

Blond, rood, krullen, sluik haar, kort of lang, het is allemaal mogelijk. 

U kunt kiezen uit twee materialen: een synthetische pruik of een van echt haar. 

Pruiken gemaakt van echt haar voelen uiteraard ook aan als echt haar, een kwalitatief goede synthetische pruik ziet er uit als echt haar en voelt zacht en natuurlijk aan. 

Wat dat betreft hoeft het onderscheid tussen een pruik van echt haar en een synthetische pruik dus niet zo groot te zijn.

Het verschil is dat een pruik van echt haar veel onderhoud vraagt: na een wasbeurt is de vorm eruit en moet u of de kapper

dat door f÷hnen of watergolven weer in model laten brengen.

Synthetische pruiken daarentegen zijn erg gemakkelijk te verzorgen, omdat ze een speciaal procedÚ hebben ondergaan, waardoor het model behouden blijft, zelfs na een wasbeurt.

 

(---- De modellen van pruiken vindt U terug in onze collectie ---) 

 

Draagcomfort

De pruiken worden op maat afgesteld, zodat de pasvorm optimaal is. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en er zijn geen kleefmaterialen nodig. Doordat de pruiken goed ventileren dragen ze prettig.

Ook wanneer uw eigen haar weer begint te groeien kunt u uw pruik gerust blijven dragen.

 

Verzorging en onderhoud

Zowel de synthetische pruiken als de pruiken van echt haar kunnen thuis worden gewassen met speciale shampoos, die verkrijgbaar zijn in de kapsalon.

Voor beide soorten pruiken geldt ook dat u ze na het wassen 's nachts kunt laten drogen op een standaard.

Een pruik van echt haar moet daarna wel opnieuw in model worden gebracht, terwijl een synthetische pruik na een wasbeurt

in model blijft.

 

Informatie

Als u meer informatie wilt of misschien al besloten heeft dat u een pruik wilt, is de procedure als volgt:

U maakt een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, dat plaats zal vinden in een speciale ruimte van onze kapsalon.

Tijdens deze ontmoeting wordt u op basis van uw wensen uitgebreid ge´nformeerd over

de mogelijkheden, waarna er eventueel direct een bestelling kan worden gedaan.